Kurspakker i Proresult-systemet!

Nyhet! Nå kan du bestille kurs i Proresult-systemet tilpasset din bedrift!

[ultimate_heading main_heading=»Nå kan du bestille kurs i Proresult-systemet tilpasset din bedrift!» heading_tag=»h1″ alignment=»left» margin_design_tab_text=»»]Vi er her for å gjøre DIN arbeidshverdag enklere og smartere, og tilbyr nå kurspakker i effektiv bruk av Proresult.

 [/ultimate_heading][vc_empty_space height=»15px»][vc_empty_space height=»15px»]

[vc_empty_space height=»15px»][ultimate_heading main_heading=»Sikre best mulig utbytte for våre kunder» heading_tag=»h4″ alignment=»left» margin_design_tab_text=»»][/ultimate_heading][vc_empty_space height=»15px»][vc_empty_space height=»15px»]

Målet vårt er å sikre at ditt firma får best mulig utbytte av alle muligheter i Proresult, og dermed et alt-i-ett system.

Teamet vårt består av erfarne kursholdere med solid erfaring i undervisning og som brenner for at du skal jobbe på enklest mulig måte – alt i fra enkel timeregistrering til et komplisert HMS-KS tilsyn.

 

– Flere av våre kunder har etterspurd tilpasset opplæring i bruk av systemet, så vi er veldig å glade for å kunne tilby dette, sier Iselin Stafsnes, supportkonsulent i Proresult.

– HMS/KS kan virke tørt og kjedelig for mange og et eventuelt tilsyn kan være veldig stressende å oppleve, så det er kjekt å kunne tilby dette, forteller Øyvind Krognes som er HMS-KS ansvarlig.

[vc_empty_space height=»24px»][vc_single_image image=»20378″ img_size=»large» add_caption=»yes» alignment=»center»]
[ultimate_heading main_heading=»Fire ulike kurspakker» heading_tag=»h4″ alignment=»left» margin_design_tab_text=»»][/ultimate_heading][vc_empty_space height=»15px»]

Innholdet i kurset kan være en gjennomgang av hvordan dere jobber nå og optimalisering av dette, praktisk implementering av nye funksjoner, lønn/fakturering, integrasjoner og HMS-KS. Dette er noe vi kan avtale på forhånd alt ettersom hva dere ønsker.

Kurspakkene er delt opp på følgende måte, og vil bli utvidet og mer skreddersydd etter hvert:

  • Bruk av Proresult-systemet
  • HMS-KS kurs
  • HMS-KS bistand / konsulenttjenester
  • Kurs i andre moduler

Vil du jobbe mer ute i felten og mindre på kontoret? Da er dette noe deg og din bedrift vil ha stor nytte av!

Og er det heller ønskelig med et fysisk kundemøte, kan dette selvsagt ordnes.

[vc_empty_space height=»15px»][vc_empty_space height=»15px»][vc_btn title=»BESTILL ELLER LES MER OM KURSPAKKER» style=»3d» shape=»round» color=»green» align=»center» link=»url:https%3A%2F%2Fwww.proresult.no%2Fprodukt%2Fkurs%2F»]
[vc_empty_space height=»15px»]
[ultimate_heading main_heading=»Flere nyheter fra Proresult» heading_tag=»h5″ alignment=»left»][/ultimate_heading][vc_empty_space height=»15px»]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.
You need to agree with the terms to proceed