Referanser

Dette sier våre kunder:

Ved å bruke programvaren, leverer vi et komplett prosjekt. Vi bruker Proresult til timeføring og dokumentasjon av arbeidet, med bilder, SJA og sjekklister. Vi bruker også avvikssystemet. Proresult gjør arbeidet med HMS/KS oversiktlig og effektivt for oss.

Janne T. Nøstdal
HMS/KS-ansvarlig

HBV Betong AS

Om Proresult Kalkulasjon:

– Flere kunder har valgt oss på grunn av ryddig oppsett på tilbudet. De kan enkelt se hva de får og beregningen bak tilbudet.

– Jeg bruker de ferdige malene, som er veldig fine. Om de ikke passer helt, bruker jeg de som utgangspunkt og justerer etter ønske.

Øystein Skaathun Ivarsen
Daglig leder

Byggmester Ivarsen AS

– Jeg synes Proresult fungerer kjempebra. Andre systemer har lignende funksjoner, men de er ikke optimale for våre kunder.

Marianne Haukås Næss
Daglig leder

Økonomipartner Norge

– Vi bruker Proresult til datainnsamling og HMS-rapportering. Det vi er mest fornøyde med, er timeføringen.

Arild Ryland
leder for HMS, KS og IT

Åsen & Øvrelid AS

– Har brukt Proresult sidan oppstarten, og det er eit komplett system tilpassa vår bruk. Har jamnleg revidering av HMS/KS-systemet saman med kompetente personar frå Proresult, for å sørge for at alt er oppdatert til ei kvar tid. Kan absolutt anbefale dette til andre.
Frank Robert Værn, dagleg leiar i VM-Bygg AS.

Frank Robert Værn
Daglig leder

VM-Bygg AS

– Egendefinerte rapporter gir et hav av muligheter. De kan settes opp som du vil, ikke bare i et standardformat. Det setter vi veldig stor pris på. Systemet er brukervennnlig og lett å forstå, men samtidig veldig komplekst fordi det har alt fra HMS/KS til timeregistrering og fakturadel i det samme systemet.

John Egil Værnes
Controller

SRB Anleggstransport AS

– Appen og registreringene er veldig enkelt, selv for oss som ikke er så datakyndige. Vi er så fornøyde at vi til og med har foreslått overfor våre samabeidspartnere å bruke Proresult. Sjåførene legger inn alle kjørte oppdrag. Jeg går inn og sjekker at alt er postet på rett prosjekt, og på slutten av måneden ordner jeg alle faktureringene. Selv nye ansatte gjør omtrent ikke feil. Det er rett og slett «fole enkelt»!

Ole-Bjørn Hildre
Ansvarlig for kontor, drift og IKT

Hamre Transport AS

Kom i gang på minutter

Prøv gratis i to uker!

Vår server kan lage en brukerkonto til deg, tilpasset din bedrift, slik at du kan komme i gang på få minutter.