Jon Kristian – vår nye trainee!

I august kunne vi endelig ta imot vår nye Trainee, Jon Kristian Seljestø, som startet i Utviklingsavdelingen vår

[ultimate_heading main_heading=»Hils på vår nye Trainee!» heading_tag=»h1″ alignment=»left»]I august kunne vi endelig ta imot vår nye Trainee. Jon Kristian Seljestø startet da i ny stilling i Utviklingsavdelingen vår, og skal i 1 år følge trainee-programmet til Framtidsfylket.

 [/ultimate_heading][vc_empty_space height=»15px»][vc_empty_space height=»15px»]

Etter noen uker i jobben kan vi med glede konstatere at Jon Kristian er en engasjert kar, som vil sette positive spor etter seg i utvikling av Proresult sine løsninger.

Jon Kristian kommer fra Vik i Sogn, men i stedet for å bli fruktbonde eller osteprodusent, forstod han tidlig at han var kreativ og ble veldig nysgjerrig da han kom over IT-faget på Videregående Skole. Veien gikk videre til IKT studie ved Universitetet i Bergen for å utdanne seg til programvare-utvikler.

Etter endt studie gikk veien hjemover til triveselfylket hvor han ble ansatt som analytiker ved SognLab. Her ble han i 2 år før han kom over jobben hos Proresult.

[vc_empty_space height=»15px»]
[ultimate_heading main_heading=»Framtidsfylket sitt traineeprogram» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading][vc_empty_space height=»15px»]

Gjennom Framtidsfylket sitt traineeprogram så han en fantastisk mulighet som nyutdannet til å kunne bo i hjemfylket etter endt studie.

 

Traineeprogrammet er òg en fin bro mellom studie og arbeidslivet, en unik måte å komme i kontakt med andre nyutdannede som er i samme situasjon, og å kunne være en del av et sosialt miljø.

[vc_empty_space height=»30px»][dt_fancy_image image_id=»20702″ height=»400″][vc_empty_space height=»5px»][vc_empty_space height=»5px»]
[vc_empty_space][vc_empty_space][ultimate_heading main_heading=»Hvorfor Proresult?» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading][vc_empty_space height=»15px»]

På spørsmål om hvorfor han valgte Proresult svarer Jon Kristian at han først kom over Proresult som firma i 2020 da han søkte etter jobb. Han ble imponert over den framtidsrettede tankegangen og mulighetene for personlig utvikling og fant Proresult som et spennende arbeidsmiljø. Da stilling som Trainee utvikler dukket opp i vår var han ikke sen med å søke og var glad for å få positivt svar. Som en del av Framtidsfylket sitt traineeprogram skal han delta på flere samlinger og får tett oppfølging via programmet.

 

De første ukene har vært travle med mye nytt, og Jon Kristian har blitt tatt godt imot av nye kollegaer som har vært hjelpsame og imøtekommende. Han er glad i store utfordringer som skal løses og håper å bli med i spennende prosjekt i Proresult i tiden fremover. Vi er helt trygg på at dette skal vi klare sammen, og er veldig glade for å ha den dyktige sogningen om bord!

[vc_empty_space]