Proresult på «turne» med Byggmesterforbundet

Nylig reiste to av våre ansatte rundt i Sogn og Fjordane sammen med samarbeidspartneren Byggmesterforbundet, og ble møtt av strålende fornøyde kunder.

Nylig reiste to av våre ansatte rundt i Sogn og Fjordane sammen med samarbeidspartneren Byggmesterforbundet, og ble møtt av strålende fornøyde kunder.

– På hvert eneste møte gikk de som allerede var kunder hos oss og sa «Proresult er helt fantastisk». I Sogndal nevnte en kunde at de aldri «hadde vært inne på tanken om å bytte».

Det forteller Andrea Kirketeig, som jobber i salgsavdelingen hos Proresult i Førde. Hun og navnesøsteren Andrea Flølo var de som representerte Proresult på infomøtene i regi av Byggmesterforbundet. Hensikten med møtene var å informere om hva et medlemskap i Byggmesterforbundet innebærer.

– Vi fikk bare positive tilbakemeldinger på møtene, så alt i alt er vi veldig fornøyde, sier Andrea’ene.

 

Rabatt for medlemmer

Det var byggmestere og tømrere fra regioner i Sogn og Fjordane som var invitert til de ulike infomøtene. Første stopp var Nordfjordeid, deretter gikk turen videre Sogndal, før «turneen» endte i Førde hvor også byggmestere og tømrere i Florø var invitert.

De eksisterende Proresult-kundene som var på møtet, framsnakket systemet til flere.

– Flere ga indikasjon om at det å bytte system kan være smart og øke effektiviteten og arbeidshverdagen, forteller Flølo.

Fra venstre: Andrea Kirketeig og Andrea Flølo

I dag får medlemmer av Byggmesterforbundet 20 prosent rabatt som kunde hos Proresult.

Som en del av samarbeidet, har Byggmesterforbundet både laget og revidert flere dokumenter for Proresult i forbindelse med HMS/KS. De har også laget ulike malverk i kalkulasjonsprogrammet.

En av Proresult-kundene skal ifølge Kirketeig ha beskrev systemet slik:

«Det passer for alle, at man kan vokse sammen med systemet.»

 

Kalkulasjons-samarbeid

I 2022 gikk vi og Byggmesterforbundet sammen og lagde et felles kalkulasjonsprogram. Proresult Kalkulasjon er et moderne kalkulasjonsverktøy for alle byggfag, – med egne moduler for tømrerarbeid, murer, maler, betong, grunnarbeid, rigg og drift.

– Vårt kalkulasjonsprogram er både enkelt og tidsbesparende. Du kan være trygg på at både pris- og tidsestimater er realistiske, gjennom blant annet malverk laget av Byggmesterforbundet. Kalkylene jobber for deg rett og slett.

Det sier Proresults fagansvarlig på kalkulasjon, Vegard Pettersen.

 

Skjermbilde fra datamaskin fra kalkulasjonsprogrammet.
Programmet gjør det enkelt å lage presise kalkyler tilpasset bedriftens egne nøkkeltall.

 

Kunne Proresult Kalkulasjon vært noe for deg og din bedrift? Prøv en måned gratis her (uforpliktende).