Slik passer Proresult for murere

Med egne sjekklister for murere, og samarbeid med Håndverksmur, er systemet til Proresult godt tilpasset arbeidshverdagen til mur- og flisleggere.

Siden 2007 har Proresult jobbet for å lage et enkelt og brukervennlig styringssystem for ulike bransjer. En av disse bransjene er mur- og flisleggere, hvor vi har laget egne maler tilrettelagt deres arbeidshverdag.

 

HMS og kvalitetssikring

I likhet med andre håndverkere, er helse, miljø, sikkerhet og kvalitetssikting avgjørende for god drift og økonomi. I Proresult sin HMS/KS-modul finner du et malbibliotek med dokumenter og sjekklister. Du vil sammen med vår fagansvarlig Øyvind Krogenes, plukke ut de mest relevante malene for din bedrift.

Er du murer, har vi blant annet egne sjekklister for deg. Vårt system blir oppdatert i henhold til gjeldende regelverk, så både du og din kunde kan være trygg på kvaliteten.

Kalkulering av prosjekt

Før en jobb starter, må prosjektet kalkuleres og et tilbud sendes ut. Med Proresult Kalkulasjon finner du ferdige maler til murere. Disse kan tilpasses hvis ønskelig.

Med tilgang til et malbibliotek, vil kalkulering av prosjekt gå mye fortere. Du får da brukt mer tid på selve jobben, og mindre tid på det administrative.

Samarbeid med Håndverksmur

I 2023 inngikk Proresult en samarbeidsavtale med Håndverksmur, hvor medlemsbedriftene fikk medlemsfordeler i et kostnadseffektivt prosjektstyringsverktøy.

– Vi valgte Proresult for å tilby medlemmene våre et komplett system og en enklere hverdag. Vi har sett på flere systemer og mener Proresult har det beste og enkleste, med mange flotte moduler som medlemmene vil få nytte av, sier Tore Ilseng, daglig leder i Håndverksmur.

Proresult vil jobbe tett med Håndverksmur sine murmestere for å utvikle enda bedre tjenester framover.

Les om samarbeidet med Håndverksmur her.