Høst går mot vinter – men hvor ble høsten av?

Les litt om alt det spennende som skjer i Proresult!

[ultimate_heading main_heading=»Travel Proresult-høst.» heading_tag=»h1″ alignment=»left» margin_design_tab_text=»»]Vi har hatt mange baller i lufta, og mye som har hendt både opp mot eksisterende og nye kunder. Vi ønsker å dele litt om hva vi i Proresult har brukt høsten til!

 [/ultimate_heading]

Høsten er alltid en flott årstid (mellom regnbygene) her på Vestlandet, og Førde og området rundt er intet unntak. Ikke rart at vi i Proresult da er glade i å nyte naturen på ulike måter. De fleste er glade i å gå turer i fjellene, mens andre igjen plukker bær, sopp eller nytter tiden på jakt eller på golf-banen.

Denne høsten har vært ekstra travel. Nå som vi er ut i novermber og snøen er komt på fjelltoppene, ser vi at alt det gøye som har hendt på jobb har ført til at mye av de planlagte høst-aktivitetene må utsettes til neste år, men dette er noe vi har jobbet med:

[ultimate_heading main_heading=»Proresult 2.0″ heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

Vi er godt i gang med å utvikle Proresult med et mer moderne grensesnitt. De som har tatt i bruk Proresult Kalkulasjon vil nok kjenne seg igjen i det nye grensesnittet. Samtidig har vi veldig fokus på at det skal være enkelt for eksisterende brukere av Proresult å ta i bruk den nye versjonen.

Vi tar for oss modul for modul, og arbeidet med dette vil nok pågå langt ut i 2023. I tillegg til et mer moderne grensesnitt gir dette oss en mulighet til å ta tak i en del forbedringsforslag som tidligere er flagget, men som tidligere ikke er blitt tid til.

Dette vil gi systemet et stort løft fremover, og vi gleder oss veldig!

[ultimate_heading main_heading=»Webinarer» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

Tidlig i høst introduserte vi en webinar-kalender som alle våre kunder kan bruke og melde seg på ulike webinar etter ønske.

Denne har vært en suksess og vi ser at mange har benyttet muligheten til å være med, for å få litt oppfrisking av kunnskap innen systemet. Totalt har vi arrangert 5 webinar innen tema som Introduksjon til Proresult, Planleggeren i Proresult, Proresult Kalkulasjon, Brøyte-modulen, HMS/KS, og fortsatt gjenstår 3 webinar før nyttår.

Mer info om kommende og tidligere webinar, finner en her: https://www.proresult.no/kundesenter/webinarer/

[ultimate_heading main_heading=»Bygdeservice Norge og Norske Landbrukstenester (NLT)» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

Som tidligere informert har vi inngått et samarbeid med Bygdeservice Norge om bruk av vårt system. I løpet av høsten har vi deltatt på flere Bygdeservice samlinger og truffet mange av de flinke og hyggelige medlemmene deres. Vi har presentert Proresult og er i full gang med opplæring av mange Bygdeservicelag.

Vi har og inngått et samarbeid med Norske Landbrukstenester (NLT). I den anledning har vi og deltatt på et veldig hyggelig og nyttig seminar sammen med dem, hvor vi igjen fikk presentert Proresult.

Vi ser frem til videre samarbeid med organisasjonene, og ser på de som to viktige bidragsytere til at landbruket vårt i Norge lever i beste velgående!

[ultimate_heading main_heading=»Frokostsamlinger» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

Vi har også vært så heldige at vi har fått besøk av våre kunder ved både Lillestrøm-kontoret og Førde-kontoret. I oktober inviterte vi til frokostsamlinger hvor HMS-KS og Proresult Kalkulasjon sto på agendaen.

Dette har vært hyggelige og meningsfulle møter som vi håper å kunne arrangere flere av på nyåret.

 

Ellers har det vært full fart for vårt Support og Kundeopplevelses-team. Her er det mange forespørsel som er blitt besvart daglig, samt onboarding av flere nye kunder innen blant annet bygg, anlegg og landbruk. HMS/KS er alltid sentralt, så våre konsulenter har hatt en travelt tid. Vi har videreutviklet HMS/KS pakkene våre, som igjen har ført til flere gjennomganger samen med våre kunder.