Proresult Kalkulasjon: – Veldig lett å lære seg

Med trygge kalkyler og ferdige maler får du kontroll over kostnader, og kan sende ut oversiktlige tilbud. Vi har snakket med Byggmester Ivarsen om hvorfor han liker vårt program.

Øystein Skaathun Ivarsen er daglig leder i Byggmester Ivarsen AS, og er nok kjent for mange som @snekkerivarsen på Instagram. Her deler han arbeidshverdagen for sine 14 000 følgere.

Ivarsen holder til i Bergen-området, og har brukt Proresult Kalkulasjon i flere år. Dette har vært med på å sikre oppdrag.

– Flere kunder har valgt oss på grunn av ryddig oppsett på tilbudet. De kan enkelt se hva de får og beregningen bak tilbudet, forteller Ivarsen.

Ferdig kalkyle på 10 minutter

I Proresult Kalkulasjon har man ferdige maler på bygningsdeler, men man kan også lage sine egne.

– Jeg bruker de ferdige malene, som er veldig fine. Om de ikke passer helt, bruker jeg de som utgangspunkt og justerer etter ønske.

Byggmester Ivarsen AS har den siste tiden gjort en del takjobber, og har da benyttet ferdige maler i tillegg til egne justeringer.

– Å lage en kalkyle på et tak kan ta helt ned i ti minutter, fordi vi har ferdige maler på det, sier Ivarsen.

Enkelt å bruke

Med pristilbud laget i Proresult Kalkulasjon, kan man tilpasse hvilken informasjon som skal legges ved. Du velger om du skal ha med eksempelvis varenavn, mengde, delprodukt og delprodukt sum.

–Vedlegg på pristilbud er veldig fint. Det er veldig tydelig hva kunden får tilbud på.

– Hva er det du liker best med programmet?

– Det er enkelt å bruke og veldig lett å lære seg. Det tar litt tid å komme seg inn i det, men når du er i gang går det fort, forteller Ivarsen.

Proresult Kalkulasjon gir deg presise og detaljerte kalkyler fra dine egne tall.

Prøv gratis

I 2022 lanserte Proresult et digitalt verktøy for kalkulering i byggebransjen sammen med Byggmesterforbundet. Det fikk navnet Proresult Kalkulasjon.

Programmet gir deg presise og detaljerte kalkyler fra dine egne tall. Eksempelvis fremdriftsplaner og materialbestillinger.

Ønsker du å vite mer? Kontakt vår fagansvarlig Kalkulasjon, Vegard Pettersen (vegard@proresult.no). Du kan også prøve Proresult Kalkulasjon gratis i 14 dager her.