Salgssjefen og Teamlederen endelig på plass!

Proresult vokser stadig – ny salgssjef og teamleder

[ultimate_heading main_heading=»Salgssjefen og Teamlederen endelig på plass!» heading_tag=»h1″ alignment=»left»]Proresult er i sterk vekst, og to nøkkelpersoner for at vi skal lykkes er nå klar for den store oppgaven.

 [/ultimate_heading]

[ultimate_heading main_heading=»Bli kjent med vår nye Salgssjef Norge og Teamleder Support og Kundeopplevelse.» heading_tag=»h4″ alignment=»left» margin_design_tab_text=»»][/ultimate_heading]

Stian Øyen, som har lang erfaring som salgsleder fra blant annet Norsk Gjenvinning AS og Berendsen AS, er en over middels aktiv bergenser som trives veldig godt utendørs hvor både ski, løping, padling og klatring står på agendaen.

– Jeg er veldig glad for at teknologien går framover og at det finnes IT-verktøy som kan hjelpe meg å være mest mulig effektiv på jobb og at jeg dermed kan avsluttet dagen med god samvittighet! Dette er også et budskapet jeg ønsker å ha fokus på ut mot våre potensielle kunder; Det finnes løsninger som kan gjøre arbeidshverdagen din mye enklere!

 

 

 

 

Dan Ørjan Bauge, som har en solid pedagogisk utdanning i bunn, gikk raskt over til programvarebransjen og har i løpet av sine 14 år der vært både konsulent, opplæringsansvarlig og nå sist Teamleder for kundeservice Norden i et markedsledende programvareselskap innen energibransjen.

– Med tre barn og samboer på hjemmebane er det fullt fart, men jeg finner alltid tid til jakt, fiske og fotball. Liverpool er favorittlaget, så det er bare medvind for tida!

– Jeg brenner for gode kundeopplevelser, og vil gjerne være med å videreutvikle denne slik at den blir enda bedre.

[ultimate_heading main_heading=»Hvorfor søkte dere mot Proresult?» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

– Selskapet har hatt en enorm vekst de siste årene og jeg synes det er imponerende hva de får til for alle sine bygg- og anleggskunder. Når stillingen som salgssjef ble utlyst, tenkte jeg med gang at dette var et selskap jeg hadde lyst å jobbe i, forteller Stian.

 

– Proresult er et spennende selskap som jeg har fulgt i flere år. Det virker som et selskap med veldig godt miljø hvor veien er kort mellom supportavdeling og utviklere, noe jeg er veldig tilhenger av for å kunne tilby kunden rask og effektiv support, sier Dan Ørjan.

[ultimate_heading main_heading=»Vil ansette flere» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

– Vi bygger nå en større salgsorganisasjon og kommer til å ansette flere i tiden framover. Vi skal ha en sunn konkurransekultur og et trygt arbeidsmiljø hvor alle hjelper hverandre og hvor vi jobber mot ett felles mål. Kundene vil oppleve å bli tatt like seriøst enten de er enkeltpersonsforetak eller store etablerte selskaper, understreker Stian.

Stian har store ambisjoner, og det liker vi!

[ultimate_heading main_heading=»Sikre best mulig support og kundeopplevelse» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

-Det å lære både bransjen og løsningene våre å kjenne vil ha hovedfokus i nærmeste framtid. Videre å sikre at support og kundeopplevelsen kunden mottar, fortsatt vil bli i varetatt, og gjerne være med å videreutvikle denne slik at den blir enda bedre, sier Dan Ørjan.

Vi er sikre på at Dan Ørjan har mye erfaring på dette området, og vi ønsker begge hjertelig velkommen med på laget!

[ultimate_heading main_heading=»Flere nyheter fra Proresult» heading_tag=»h5″ alignment=»left»][/ultimate_heading]