Hvor trykker skoen? Fortell oss hva du ønsker deg

Vi lanserer en ny portal for kundeønsker

[ultimate_heading main_heading=»Hvor trykker skoen? Fortell oss hva du ønsker deg» heading_tag=»h3″ alignment=»left»]Vi lanserer en ny portal for kundeønsker. Om du noen gang har tenkt at Proresult skulle gjort endringer eller laget nye funksjoner, har du muligheten nå![/ultimate_heading]

Den vet best hvor skoen trykker, som har den på. Det sier i alle fall ordtaket. Med andre ord, det er brukerne som vet best hvor utfordringene er.

Nå er det ikke sko vi lager, men programvare. Og den er ekspertene våre i full gang med å fornye. De jobber hardt for å gjøre Proresult versjon 2.0 så god, solid og komfortabel som mulig. Eller brukervennlig, som vi kaller det.

Ny portal for innspill til oss

Aller best blir det hvis vi får hjelp fra dere kunder. Dere er jo ekspertene på bransjen.
Dere vet hvor skoen trykker.

Derfor har vi laget en oppslagstavle for kundeønsker i programmet Trello.

Der kan du melde inn nye ønsker, kommentere eller gi tommel opp til andres ønsker. Du kan også se hva som er planlagt fremover. Vi kan ikke garantere at alle gode ønsker kommer med, men vi lover i alle fall å gjøre vårt ytterste.

Trello er gratis for dere å bruke.Har du allerede en konto fra Google, Apple eller Microsoft kan du logge rett inn.

Kundesenteret kan hjelpe

Trenger du hjelp til Trello, kan du også få hjelp fra vårt kundesenter på chat, på support@proresult.no eller på telefon 578 20 006. I romjula holder kundesenteret åpent fra 10.00 til 14.00.

Gå ikke rundt med stein i skoen, fortell oss heller hva du ønsker deg. Sammen gjør vi Proresult enda bedre.

Klikk her for å besøke for kundeønskebank i Trello