Vi er klare for Bygg Reis Deg 2023! Sees vi?

Den største messen innenfor bygg, bolig og anlegg er rett rundt hjørnet. Her kan du møte kjendiser, delta på mange konkurranser, og møte noen av de flinkeste i bransjen.

Den største messen innenfor bygg, bolig og anlegg er rett rundt hjørnet. Her kan du møte kjendiser, delta på mange konkurranser, og møte noen av de flinkeste i bransjen.

 

Onsdag 18. oktober står 380 utstillere på sine stands i NOVA Spektrum i Lillestrøm, for å vise deg de beste løsningene innenfor bransjen.

Messen har nærmest blitt en institusjon i byggebransjen siden den først ble arrangert i 1954. Det er derfor ikke rart mange slår på stortromma.

Kjendiser som Lothepus, Ingebrigtsen-brødrene og bransjeinfluensere kommer, og Formel 1-billetter til Miami er blant de store konkurransepremiene.

 

«Profftest» og god stemning

Vi skal ha stand sammen med blant annet vår samarbeidspartner Byggmesterforbundet. Her vil flere av våre hyggelige ansatte stå hver eneste dag. Det kommer folk fra kontorene våre i Lillestrøm og Førde, så gjerne kom innom for en prat og en kaffekopp.

Vi ser veldig fram til å treffe kunder, andre bedrifter og konkurrenter disse fire dagene.

Når vi snakker om konkurranse, så skal vi ha nettopp dette på vår stand. Uten å røpe for mye, kan vi si at det er en sag involvert i denne «profftesten». Tar du utfordringen?

Du finner oss i Hall D – Standnummer D04-03.

Bygg Reis Deg foregår i NOVA Spektrum, en kort gåtur unna kontoret vårt i Lillestrøm

Gratis og digital stand

Tidspunkt for messen er klokken 09-19 onsdag til fredag, og 10-18 på lørdag. Det er gratis å komme inn, og du trenger kun å laste ned gratisbillett på byggreisdeg.no.

Utenfor NOVA Spektrum er det en stor parkeringsplass om du kjører bil. Det er også mulig å ta tog eller buss til Lillestrøm Stasjon, som er kun en liten gåtur unna messen.

Har du ikke mulighet til å komme, kan du besøke den digitale messen.

 

PS! Kunne du tenkt deg å jobbe hos oss? Vi har nå to ledige fullstillinger, som du kan lese mer om her.