Proresult og Håndverksmur blir samarbeidspartnere

Etter nøye research, mente Håndverksmur at Proresult sitt system var det beste for deres medlemmer, som nå får nye fordeler i forbindelse med samarbeidet.

–  Vi bygger hus som tåler å stå ute! 

Det sier Tore Ilseng, primus motor og daglig leder i murhuskjeden Håndverksmur AS. Kjeden har 50 medlemmer, og eies av medlemsbedriftene. Disse er stort sett murmestere og entreprenører. Tores jobb er å sørge for at disse holdes oppdatert på lover og regler, får stordriftsfordeler og gunstige avtaler med leverandører og andre partnere.

Og en av disse er altså oss i Proresult. Dermed vil medlemmene i Håndverksmur få tilbud om vår programvare for digital prosjektstyring.

– Vi valgte Proresult for å tilby medlemmene våre et komplett system og en enklere hverdag. Det er derfor vi jobber frem slike avtaler, for å gi medlemmene fordelaktige løsninger. Vi har sett på flere systemer og mener Proresult har det beste og enkleste, med mange flotte moduler som medlemmene vil få nytte av, sier Tore.

 

Nisje som vokser jevnt og trutt

Murhus er, i tillegg til å være vakre, også svært vedlikeholdsvennlige. Dette appellerer til mange som vil ha en enklere hverdag. Håndverksmur tilbyr også elegante murhus fra Grønnbolig.

Medlemsbedriftene stort sett fulle ordrebøker, melder Tore:

– Murhus er fremdeles en nisje, men det bygges murhus jevnt og trutt.  Medlemsbedriftene har mer enn nok arbeid, men akkurat nå skjer det meste i ROT-markedet (Rehabilitering, ombygging og tilbygg). Vi bygger det vi kan, og det er alltid bruk for flere fagfolk, sier Tore.

 

Vil gjøre arbeidshverdagen enklere og mer effektiv

– Vi er et selskap som utvikler digitale verktøy for bygg- anleggs- og håndverksbransjen. Målet vårt er at verktøyene skal gjøre arbeidshverdagen enklere og mer effektiv.

Det sier Morten Moen Østerud, partneransvarlig i Proresult AS. Proresult har nå inngått en partneravtale med Håndverksmur, og dette vil Håndverksmur sine medlemmer snart få fordeler av.

 

Får tilgang til god support

– Fordelen er tilgang til et komplett arbeidsverktøy for kalkulasjon, HMS/KS, prosjektstyring og anleggsterminaler, til en gunstig medlemspris, sier Morten og legger til:

– De får også den gode supporten vår. Her er det ikke «lang vei opp trappa», det er lett å ta kontakt med oss, sier Morten og viser til at Proresult tilbyr kundestøtte på telefon, chat eller epost.

Proresult har også en mengde brukervideoer og webinarer som gir opplæring i hvordan man bruker systemene.

– Vi mener Håndverksmur vil vere en ideell partner for oss, et forbund som vi tror vil ha god nytteverdi av våre digitale verktøy. Håndverksmur på sin side har vist et ønske om å tilby de beste produktene til sine medlemmer, sier Morten om hvorfor de valgte å inngå samarbeidet.