Disse nyhetene får du hos Proresult i 2024

Det skjedde mye i 2023 for oss i Proresult, med flere nye ansatte, lanseringer og Bygg Reis Deg. Men hva kan dere forvente i 2024?

Vi kan dessverre ikke gjøre så mye med det norske været, som vi vet har preget arbeidshverdagen for mange av dere.

Det vi derimot kan gjøre, er å gi dere et best mulig system som gjør prosjektplanleggingen så bra som mulig. Derfor kommer det en rekke nyheter det kommende året, hvor mange er basert på tilbakemeldinger fra våre kunder.

 

Dette kommer i 2024!

Ny nettside

Vår nye nettside er rett rundt hjørnet, og vil bli lansert om ikke lang tid. Vi håper denne vil gjøre det enklere å finne informasjonen du trenger, og få svar på det du lurer på.

 

Oppdatering av Timeregistrering og Kalkulasjon

Bildemodulen, Dokumenter, Sjekkliste vil også få en grundig oppgradering, blant annet basert på tilbakemelding fra våre kunder.

Proresult Kalkulasjon vil også bli forbedret. Disse forbedringene går blant annet ut på oppdatering av pris for hele kalkyler, manuell overstyring av totalsum på kalkyle og enkel kopiering av bygningsdeler/delprodukter.

Les mer om våre ulike produkter her.

 

HR-modul kommer!

Vi starter nå utviklingen av vår egen HR-modul. Med denne vil alle typer bedrifter kunne gjøre personaladministrasjon enklere og mer effektivt for både arbeidstakere, ledere og HR-avdeling.

Akkurat hvilke funksjoner den vil inneholde, vil dere få vite ved en senere anledning, så følg med!

 

Styrker HMS/KS-kompetansen

– Vi ser at HMS/KS blir enda viktigere framover. Bygg og anleggsbransjen har allerede flere lovkrav og reguleringer knyttet til HMS/KS, og gode digitale styringssystem for systematisk oppfølging og dokumentasjon blir viktig fremover.  Vi øker vår satsing på området for å imøtekomme behovet i markedet, og får en ny fagressurs i 2024.

Det sier daglig leder i Proresult, Laila Vilnes Helgheim og fortsetter:

– I tillegg har vi inngått et samarbeid med VTC Offshore, som vil tilby våre eksisterende og nye kunder bistand med sertifisering ISO 9001 og 14001.

 

Frokostmøter og kurs

Utover våren vil vi ha flere frokostmøter både på Vestlandet og Østlandet. Møtene vil fokusere på enkelte tema, men det vil også være åpent for å stille spørsmål om hele programvaren vår. Sted og tidspunkt for frokostmøtene vil bli lagt ut på blant annet vår Instagram-konto og her på hjemmesiden. Men vi kan si så mye som at det ikke er så lenge til første frokostmøte i 2024.

Fremover vil vi satse enda mer på kurs, da særlig innenfor HMS/KS. Kunne dette vært interessant for din bedrift? Les om kursene og send inn forespørsel her