Vårt Support- og kundeopplevelsesteam

Møt vårt hyggelige support- og kundeopplevelseteam!

[ultimate_heading main_heading=»Vårt Support- og kundeopplevelsesteam– dine veivisere til en smartere, enklere hverdag» heading_tag=»h1″ alignment=»left»] [/ultimate_heading]
[ultimate_heading main_heading=»Vi er opptatt av at våre kunder skal få ut potensialet som Proresults verktøy har for å skape en smartere, mer effektiv arbeidshverdag.» heading_tag=»h4″ alignment=»left» margin_design_tab_text=»»][/ultimate_heading]

Proresult tilbyr et av markedets mest komplette og fleksible prosjekt- og styringsverktøy, som gir deg alt du trenger i ett-system. Det er et system med mange muligheter. Derfor står vårt Support- og kundeopplevelses-team klare til å guide deg gjennom disse.
– Opplevelsen kunden har av Proresult er viktig for oss, ikke minst kundeservicen de møter når de lurer på noe. For teamet i Support- og kundeopplevelse er det viktig at kunden har en god reise, enten de er under onboarding, eller de er godt etablerte kunder. Vi er veldig opptatt av å kontinuerlig utvide kompetansen vår og tilby hjelp der kunden ønsker det, så raskt og effektivt som råd. De kontakter oss via telefon, epost, chat, brukervideoer, webinar, kurs eller ved hjelp av brukerdokumentasjonen, sier Dan Ørjan Bauge, teamleder Support og Kundeopplevelse.

[ultimate_heading main_heading=»Spesialister på ulike felt» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

I takt med at Proresult har vokst, har også supportfunksjonen blitt bredere og spissere.

– I starten måtte alle være litt «potet» og gjøre litt av alt. Etter som systemet fikk stadig flere funksjoner og moduler, så vi behov for å rendyrke ulike stillinger, som har sine spissede felt de jobber med. Og da blir jeg den «tekniske nerden» i gruppa, sier Sigurd Kjelsnes og smiler. Han jobber mest med IT-support/teknisk kundestøtte.

– Jeg er mer ren kundesupport, som lener meg på Sigurd og det tekniske: Jeg følger opp henvendelser som kommer på telefon, epost, chat-funksjonen vår, og driver med oppfølging av eksisterende kunder m.m., smiler Iselin Stafsnes.

I alt består teamet av fem personer med ulik spisskompetanse, som sikrer at de får god, riktig og rask hjelp. Filosofien er enkel:

– Målet vårt er å være tilgjengelig for kundene når de trenger hjelp, og å sørge for at de får hjelp av høg kvalitet, raskt, sier Sigurd.

[ultimate_heading main_heading=»Problemløser – og guide gjennom mulighetene Proresult tilbyr» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

Når man tenker support, tenker man ofte at det har oppstått en feil. Men Support- og Kundeopplevelse-teamet er også en guide for kundene.

– Proresult tilbyr et komplett system for prosjektstyring. Det er et stort verktøy, med mange moduler, funksjoner og muligheter. Det kan det være vanskelig å finne ut av alt selv. Da er vår rolle å hjelpe dem, sier Sigurd.

– Vår oppgave er å løse utfordringer kunden måtte ha. Kunden kontakter oss av mange grunner, men ofte handler det om optimalisering. Hvordan de kan bruke Proresult best mulig, for å effektivisere den daglige oppfølgingen av prosjekt og sin bedrift, sier Iselin, som forteller at målet er at kundene i størst mulig grad skal kunne vie seg til sitt kjerneområde.

– Ideelt sett skal kundene våre bruke mest mulig av tiden sin på å gjøre sitt oppdrag for sine kunder, og frembringe fakturerbar tid. Vi er her for dem, for å sørge for at de får den hjelpen de trenger for å jobbe smartere og mer effektivt. De kan lene seg på oss, og så finner vi sammen de beste løsningene for dem, sier Iselin.

[ultimate_heading main_heading=»Fornøyde kunder» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

Når vi spør hva som er det kjekkeste med jobben trekker de fram dette med å hjelpe kunden.

– Vi møter kunden, som består av alt fra små, lokale bedrifter til store nasjonale selskap, får innsyn i prosessene deres, og løser ulike problemstillinger i samarbeid med dem. Det er alltid kjekt å hjelpe andre. Vi fikk nylig en epost fra en kunde, som sa at vi alltid er lydhøre og løsningsorienterte. Det syns vi er veldig gøy, for det er slik vi ønske å være, sier Iselin.

En annen god tilbakemelding, er at det nesten ikke er avgang av kunder.

– Det handler om to ting: Proresult er et godt og fleksibelt verktøy, som fungerer veldig bra. Det andre er at vi tar oppfølging og support veldig på alvor, sier Sigurd.

– Vi svarer raskt, er opptatt av at svarene skal treffe kundens behov og vi har veldig høy servicegrad. Vi får daglig mange henvendelser via ulike kanaler. Av disse får 95 prosent svar og løsning på sin problemstillinginnen det som er definert som rimelig tid, sier Iselin.

– De resterende 5 prosentene faller inn under kategorien utviklingsarbeid, som er mer tidkrevende. Det viktigste i begge tilfeller er at kunden skal få den hjelpen de trenger, raskt og effektivt, og av høy kvalitet, sier Sigurd.

[ultimate_heading main_heading=»Proresult lanserte nylig et nytt digitalt kundesenter.» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

– Vi er opptatt av at kundene skal få brukt potensialet i verktøyene til Proresult. Vi selger ikke bare for å selge, vi skal være en partner som hjelper kunden til en smartere, mer effektiv arbeidshverdag. Vi har sterkt fokus på å gi kunden best mulig service, ideelt sett skal de få svar så fort behovet oppstår. Derfor har vi opprettet et digitalt kundesenter. Her finner kundene svar på de fleste spørsmål de måtte ha, brukervideoer, kurskalender osv., som vil gjøre dem mer selvgående. Digital kundesenteret blir tilgjengelig døgnet rundt, 365 dager i året. Og så skal selvsagt vårt flotte Support- og Kundeopplevelsesteam jobbe videre med samme høye servicegrad som i dag, sier Laila Vilnes Helgheim, daglig leder i Proresult AS.