Blide Henriette: Ny i Proresult for andre gang

Henriette Hauge Hove er nå tilbake i stolen i Proresult, etter noen år der hun har prøvd nye ting i inn- og utland.

De som har vært kunder hos Proresult i noen år, husker kanskje Henriette som en svært positiv, hjelpsom og utadvendt person. Vi kan nå avsløre at det fortsatt er tilfelle!

Innom Australia

Henriette startet først i Proresult i 2019. 

– Den gangen jobbet jeg som Markedskonsulent. Det var egentlig en slags potet-rolle, der jeg jobbet både med salg, support og markedsføring. Da fikk jeg virkelig lære bransjen å kjenne, sier Henriette. 

 Etter noen år gjorde Henriette slik som mange drømmer om, i alle fall i januar og februar: Pakket sakene og flyttet fra Vestlandet til solkysten i Australia.  

28-åringen fra Førde har lang bakgrunn innen økonomi, administrasjon og salg. Blant annet har hun jobbet mye i klesbutikk ved siden av skole og studier. 

Lokket av familie og venner ble det likevel Førde til slutt på Henriette. Men da med en BA i Business i kofferten. 

 

Skape gode kunderelasjoner

Til Proresult kommer hun fra jobben som salgssjef i Mobit Førde, der hun hadde personalansvar for seks personer. 

– Salgssjef Stian i Proresult ringte meg ut av det blå. Jeg syntes det hørtes veldig spennende ut, fordi det har skjedd så mye siden sist. Jeg har tenkt mye på Proresult i mellomtiden og bestemte meg for å hoppe i det. 

Henriette er nå i full gang, og salgsavdelingen består nå av sju personer. 

 Til forskjell fra den tidligere potet-rollen, skal Henriette nå rendyrke rollen som salgskonsulent.  

– Å jobbe med salg er veldig spennende! Vi har produkter som jeg har veldig tro på. Jeg gleder meg til å jobbe videre med å skape gode kunderelasjoner.

Fun fact: Proresult har nå TO blide og dyktige salgskonsulenter med nesten samme navn: Henriette Hove jobber fra Førde-kontoret, mens Henriette Holt holder til på Lillestrøm-avdelingen. 

Stian Øyen og Henriette Hove