Frokostmøte om HMS, kalkulasjon og prosjektplanlegging

Frokostmøter i Bergen og Lillestrøm er rett rundt hjørnet! Hovedfokuset vil være kalkulasjon, HMS, kvalitetssikring, pluss vår mest populære funksjon.  

Å spare penger og ha kontroll på kostnader har knapt vært viktigere enn nå i bygg- og anleggsbransjen. I tillegg settes det flere og strengere krav til sikkerhet, kvalitet og dokumentering.  

Målet med vårt system er å gjøre alt dette enklere. På frokostmøtene skal vi vise dere hvordan, mens vi spanderer mat og drikke. 

 

Solid fagkompetanse

Proresults fagansvarlig for kalkulasjon Vegard, vil være til stedet på begge frokostmøtene og vise hvordan du bruker vårt kalkulasjonsprogram.  

Øyvind Krogenes vil også være på begge frokostmøtene. Han har vært HMS/KS-ansvarlig i Proresult i over tre år, og har bakgrunn som HMS-leder i Norsk Bergsikring AS. Han har kontroll på lovverk og rutiner, sånn at du trygt kan bruke vårt system for å dekke kravene.

Sjekklister, SJA, RUH og vår populære prosjektplanlegger vil våre erfarne ansatte også vise hvordan fungerer.  

Du kan selvsagt spørre om andre ting knyttet til systemet og din bedrift. Gjerne bli igjen etterpå, både for en kaffe, prat eller begge.  

 

Vil du lese mer om våre produkter? Sjekk ut Proresults mange funksjoner her.

 

Praktisk info om frokostmøtene

Onsdag 28. februar i Lillestrøm

Sted: Kvartal 1, 2000 Lillestrøm (Inngang D ved Brogata) 

Parkering: Parkeringskjeller i bygget mot kostnad. Nedkjøring ved inngang D. Man kan også ta tog eller buss til Lillestrøm stasjon, som ligger under to minutter unna.  

Tidspunkt: 08:00-10:00 

Påmeldingfrist: 23. februar. Meld deg på ved å sende epost til henriette@proresult.no

 

Onsdag 6. mars i Bergen

Sted: Thon Hotell Rosenkrantz, Rosenkrantzgaten 7, 5003 Bergen  

Parkering: Hotellet har egen parkering mot kostnad. Det er også mulig å ta kollektivt til bryggen, som er rundt to minutter unna.  

Tidspunkt: 08:00-10:00 

Påmeldingfrist: 1. mars. Meld deg på ved å sende epost til andrea@proresult.no