Bli kjent med vår nye salgskonsulent Andrea!

Møt vår nye salgskonsulent – Andrea Flølo!

[ultimate_heading main_heading=»Velkommen Andrea til Proresult-teamet!» heading_tag=»h1″ alignment=»left»]Den 01.september begynte Andrea Flølo i salgstemaet til Proresult. Vi ønsker henne hjertelig velkommen!

 [/ultimate_heading]

Andrea Flølo er en svært aktiv og sosial jente oppvokst på Jølster bare et steinkast fra hovedkontoret til Proresult i Førde. Hun liker å ha mange baller i luften, men setter alltid av tid til trening, fjellturer, håndball og fisking. Hun er også veldig glad i å bygge relasjoner, og elsker å bli kjent med nye mennesker.

[ultimate_heading main_heading=»Bli kjent med vår nye salgskonsulent Andrea» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

Andrea har nettopp fullført en bachelor innen markedsføring, innovasjon og ledelse på NTNU i Ålesund, men har gjennom sine år i arbeidslivet jobbet tett med salg både i privat- og i bedriftsmarkedet.

Med tidligere erfaring både som butikksjef og butikkmedarbeider, har Andrea knyttet tette bånd til mange kunder og næringer.

 

– Jeg har alltid likt å arbeide mot bedrifter, og synes det er spennende å få innblikk i næringslivet. Spesielt artig synes jeg det er å tilpasse meg deres behov og ønsker, samt hjelpe de med utfordringer som kan bedre deres arbeidshverdag.

 

– Jeg ser at mange av løsningene hos Proresult kan endre både tidsbruk, pengebruk, trivsel og forenkle mange prosesser i den daglige driften hos en bedrift.

[dt_fancy_image image_id=»20718″ width=»800″ height=»1200″]
[ultimate_heading main_heading=»Oppstarten i Proresult» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

Andrea har snart fullført opplæringsukene hos Proresult, og fått en bred gjennomgang av system og løsninger organisasjonen tilbyr. Målet hennes er å kunne hjelpe med å tilrettelegge for effektivisering og forenkling av hverdagen til alle som bruker Proresult. Slik ønsker hun å bidra til å skape flere fornøyde kunder som bruker løsningen.

 

Ho mener at noe av det som må være på plass for å lykkes i markedet er høy grad av involvering av kunder, et stort ønske om å hjelpe, et tett samarbeid på arbeidsplassen, godt arbeidsmiljø – og en god porsjon med latter på jobb. Dette er noe hun mener Proresult treffer svært godt på.

 

– Utviklerne bak Proresult sitter i samme kontorlandskap som resten av oss i bedriften. Dette bidrar til at kundene får rask tilbakemelding og hjelp dersom vanskelige problemer oppstår. Det er en av mange fordeler kundene som velger Proresult har!

[ultimate_heading main_heading=»Ambisjoner» heading_tag=»h4″ alignment=»left»][/ultimate_heading]

Vår nye salgskonsulent ønsker at alle, uansett teknisk bakgrunn, enkelt skal kunne bruke vår programvare.  I tillegg ønsker hun å ta i bruk kompetanse hun allerede sitter på til å skape svært gode kundeopplevelser og tette samarbeid. Samtidig ønsker Andrea å bidra til at veksten fortsetter slik at flere kunder kan høste av godene Proresult-programmet tilbyr.

 

Vi ønsker Andrea hjertelig velkommen inn i teamet, og gleder oss til fortsettelsen!