Gresset var grønnere hos Proresult!

Les hvorfor Fiskå Maskin AS kom tilbake til Proresult

[ultimate_heading main_heading=»Gresset var grønnere hos Proresult» heading_tag=»h1″ alignment=»left» margin_design_tab_text=»»]Fiskå Maskin AS er en mangeårig kunde av Proresult. I fjor valte de å teste et annet system, men etter kort tid valgte de Proresult igjen. 

 [/ultimate_heading]

Selv om de ble lovet et HMS-KS-system som var spesialtilpasset anleggsbransjen, valgte de å vende tilbake til Proresult som de hadde gode erfaringer med.

 

– Vi var kunde og bruker av Proresult i mange år før vi prøvde et konkurrerende system i noen måneder i 2021. Erfaringen fra dette sidespranget var at Proresult gav oss mer data, som vi kan hente ut av registreringene våre, og integrasjonen med PowerOffice GO snakker begge veier. For vår del var det enkelt å gå tilbake, siden vi kjente systemet godt. Når vi i tillegg har sett at gresset ikke er grønnere på andre siden, så er vi trygge på vi har det riktige systemet for vår bruk som anleggsentreprenør, forteller Morten Bjørheim, Controller/systemansvarlig hos Fiskå Maskin AS.

[ultimate_heading main_heading=»«Alt i ett system» – alltid full kontroll » heading_tag=»h4″ alignment=»left» margin_design_tab_text=»»][/ultimate_heading]

– Vårt løfte til kunden er at Proresult gir deg full oversikt, gode arbeidsrutiner og presise data hele veien fra kalkulasjon og planlegging til ferdig leveranse.

At en kunde kommer tilbake etter å ha prøvd et annet system er veldig kjekt. Det viser at de faktisk opplever at vårt system gir dem løsninger av høy kvalitet og at Proresult har den fleksibiliteten de trenger, sier Iselin Stafsnes fra Proresult sitt support og kundeopplevelse-team.

[dt_fancy_image image_id=»20598″ height=»400″]
[ultimate_heading main_heading=»– Proresult løste konkrete utfordringer for oss» heading_tag=»h4″ alignment=»left» margin_design_tab_text=»»][/ultimate_heading]

Første gang Fiskå Maskin valgte Proresult, var det for å løse konkrete utfordringer de hadde.

– Vi hadde utfordringer knytt til dette med å samle all relevant informasjon i et prosjekt på samme sted. Vi ønsket også å kunne bruke timeføringen i prosjektregnskap og lønn samtidig. Vi valgte Proresult fordi vi så at deres system kunne samle all relevant informasjon om prosjekter, og løse disse utfordringene, sier Morten, og forteller hvordan Proresult skilte seg ut fra andre aktører.

– Det er mange fine systemer på markedet, og noen er kanskje mer «fancy» en Proresult. Men når det kommer til hverdagen, så handler det om at brukervennligheten er bra, og at relevante data lett lar seg importere og eksportere til andre regnskapssystemer. Det å ha minst mulig begrensninger i informasjonen vi kan hente ut fra våre egne førte data er veldig viktig for oss. Da gjenstår det bare et fokusområde som alle brukere hos oss må ha: Å registrere varer og arbeidet som blir utført så korrekt som mulig.

 

Det at Proresult henter inngående faktura fra regnskapssystemet og legger det som en kostnad i prosjektet gjør at vi får komplett oversikt over prosjektet vårt i Proresult. I tillegg er planleggeren deres veldig bra, fleksibel og enkel i bruk. Jeg vil si den er uunnværlig i den daglige driften vår, sier han.

[ultimate_heading main_heading=» Om Fiskå Maskin AS» heading_tag=»h4″ alignment=»left» margin_design_tab_text=»»][/ultimate_heading]

Fiskå Maskin AS er et selvstendig selskap som utfører entreprenørvirksomhet innenfor bygg og anlegg, med base i Nordmarka på Tau i Rogaland. Firmaet har vokst jevnt og trutt siden oppstarten om et DA i 2007 med to ansatte, og består nå av 46 ansatte og en solid utstyrspark. De omsetter for ca. 73 millioner og feiret nylig sitt 15 års jubileum.